Tisdagen den 28 oktober

 
 
Då var höstlovet här och det har inte varit som jag hade tänkt mig. Men jag har det bra ändå. Börjat med yoga varenda morgon och det är väldigt skönt. Tänkte fortsätta med det framöver. Jag ägnar min tid åt att koreografera, jag ska nämligen börja jobba som danslärare nästa vecka! Det ser jag fram emot. Resten av tiden lyssnar jag på musik, läser en bra bok, tar hand om hushållet och dricker te i lugn och ro. Precis som det ska vara under ett lov. Ska hinna träffa vänner som jag inte hunnit träffa också, sedan hoppas jag på att få jobba lite i helgen. 
 
 
 

Lediga dagar

Det tycker jag om. Då hinner du göra sker du inte har hunnit med innan. Sova länge. Laga god mat. Träffa en vän. Träna. Dansa. Ta hand om dig själv. Idag var en sådan dag. Sydde ihop en tröja som har varit trasig. Gjort om i rummet som snart ska målas om och inredas på nytt. Lyfte vikter på gymmet. Dansade med mina tjejer. Glömde bort att jag hade ett möte, men det gjorde ingenting. Pratade i Skype med en människa som bor på andra sidan jorden. Internet är inte så tokigt ändå, det går att lära känna människor över hela världen genom det. Kan inte tacka nej till det? Har alltså haft en toppenbra dag. Imorgon är jag ledig och på kvällen blir det fest. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regniga höstdagar

 
 
Det är viktigt att hålla sig varm under hösten. Jag fick låna Ashurs sköna tröja och han var så snäll och sa att jag fick behålla den ett tag framöver. Det känns lite riskabelt dock för jag är lite kär i den. Nu har hösten kommit hit på riktigt. Löven ändrar färg samtidigt som de faller ner från träden, det regnar varje dag, det blir mörkt tidigt och solen går upp sent. Ibland kan det bli tråkigt. Det är lätt att bli att bli lite höstdeppig, men håll ut. Tiden går fort. Fokusera på allt bra, allt du har att se fram emot. Gör det du tycker om. Umgås med vänner. Dricka te och ät god mat. Snart är det Halloween också, jag älskar att klä ut mig. Det ska bli väldigt roligt!
 
 
 
 
 
 
 
 

Onsdagsmorgon den 15 oktober

 
 
Idag börjar jag klockan tre. Då får jag ligga i min säng lite extra länge. Dricka te ur min favoritkopp. Titta på min favoritserie. Bläddra igenom min tumblr. Mysa i min morgonrock. Unna mig lite vardagslyx, helt enkelt. Nu har jag gjort iordning mig i lugn och ro och snart tar jag spårvagnen till farmor.

Läsvärt

 
Klicka här och här!

Torsdagen den nionde oktober

En torsdagskväll som denna spenderar jag i min säng med fin musik i högtalarna. Sedan jag skrev sist så har jag blivit två jobb rikare och trivits superbra på praktiken. Har blivit ett par svarta byxor rikare också och varit på möten. Imorgon är det fredag vilket innebär skola, praktik och mys hos Elina. Det ser jag fram emot. 
 
 

Omi - Cheerleader

Ni vet när en låt är så bra så att man inte kan sluta spela den om och om igen? Det här är en sådan video.
 

Vecka 40

En kort skolvecka har det varit vilket betydde utgång på Hugos i onsdags, det var grymt kul eftersom att jag fick lära känna massor av nya människor och träffa gamla goda vänner också. Kvällen bjöd på drinkar och dans, slutade med promenader runt stan för att hitta ett ställe som kunde bjuda oss på lite vatten men det fanns det inte och så avlutades kvällen med att jag somna på spårvagnen hem. 
 
Jag har inte haft något plugg nu och det har nästan varit tråkigt? Har inte haft något att göra så jag har bara städat och lagat mat. Men jag hann i alla fall träffa och ta en fika med Azra och Ajla, två personer som jag inte hade umgåtts med på väldigt länge. Underbart! 
 
Nu är den här veckan slut och på måndag börjar min praktik. Det ska bli skönt att få vara borta från skolan ett tag och bara fokusera på annat. Jag vill bli frisk så att jag kan gymma igen också, saknar gymmet. Men mitt humör har inte varit det bästa de senaste dagarna. Ni vet när allt känns sådär hopplöst och man känner sig som ensammast i världen? Exakt så har jag känt och jag vet inte varför. Men det är okej. Man måste vara nere för att ta sig upp igen. Det går inte alltid att vara på topp.
 
GÅR INTE ATT LÄGGA UPP BILDER BLIR ARG?
 
 

Kulturnatten i Norrköping

I lördags bjöd Norrköping på all kultur som finns i staden. Det var allt från dans, musik, grafitti och målningar, kläder, mat m.m. Själv medverkade jag i ett jam tilslammans med ViBE Streetstyle Crew och så var jag med och dansa i Dansstudion. Därefter kollade jag på grafittimålare som prydde väggar med deras grymma graffittis och sedan så tittade jag på det fantastiska lokalbandet BalkanBagPack som bjöd på härliga toner från Balkan. Avslutade dagen med en fantastisk dansföreställninging vid namn Vi Som Bygger Broar, som var ett samarbete mellan tre olika dansskolor i Norrköping, det var väldigt häftigt att se flera olika dansstilar och tolkningar av andra dansstilar i en dansföreställning. Efter det blev det en utgång med härliga vänner i Puls nattklubb.
 
Försöker lägga upp bilder men det fungerar inte?
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0