Söndagsmys

Idag skulle jag egentligen ha befunnit mig Stockholm och dansat, men på grund av förkylningen så blev det andra planer. Lite sura miner blev det men det kommer nya chanser! Istället för dans blev det att stanna kvar i sängen extra länge, mysa i min pyjamas hela dagen, baka, dricka te i stora mängder, Spider Man - marathon och ett varmt bad som avslutades med att måla naglarna. Har helt enkelt blivit ompusslad av mig själv och vilat ut helt. Känner mig ganska frisk nu och jag hoppas att det håller i sig imorgon. Nu poserar jag framför datorns webbkamera och jag försöker trivas i mina naturliga lockar, jag vill kunna känna såhär:
 
 
Men känner mest:
 
Det kanske blir bättre med tider. Nu bjuder jag på fler bilder, bara för att det är så himla kul (hehe)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det kanske inte ser så illa ut ändå. Får se om plattången kommer fram imorgon, god natt! Imorgon börjar en ny månad, spännande...
 
 
 
 
 
 
 
 

Como eu sou rica e famosa

Kan inte förstå att jag fortfarande har kvar några läsare. Härligt att ni tittar in, ska börja blogga igen. På riktigt. Den här veckan har inte varit ett dugg rolig. Har varit sjuk och frånvarande 75% av veckan, jag blir på så dåligt humör av sådant. Usch. Men när jag blir på dåligt humör så får jag tänka på det som gör mig på bra humör, dans. Fredagen den 21 november tog jag och min bror bussen till Stockholm för att dansa dancehall med Jacqueline från Enough Dance Crew. Det var fantastiskt roligt och det kändes som att jag var i Jamaica när jag var där. Så härliga människor, underbar musik och good vibes - som man säger på gammal hederlig engelska. Det var mad, som en jamaican skulle säga. Överraskade också min kära vän Dzemila (reaktionen var oförglömlig) och spred lite dancehall vibes i hennes skola också, alltid kul att dela med mig av min kärlek till dancehall.
 
Jag och Jacqueline (Sveriges dancehall queen)
 

♥♥♥

 

Lalala

Borde nog få pris i att vara sämst på att blogga men jag antar att det är för att jag inte har gjort det på länge. Har haft fullt upp. I söndags kom en dansare vid nam JR från gruppen Black Eagles till Norrköping och höll i en dancehall workshop. Jag har jobbat, både på Busfabriken och med dansen. Skolan är igång men allt flyter på bra. Det enda som suger är vädret. Hoppas att ni har haft det bra. 
 
 

RSS 2.0