Jul-gos

Nu har alla julllov. Jag tog jullov i fredags. Fick säga hej då till en av de bästa lärare jag någonsin har haft. Det var sorgligt. Men hon inspirerar mig fortfarande, precis som hon har gjort varenda gång hon har stigit in i klassrummet. På kvällen, i fredags, så åkte jag till Josefine för att mysa med mina dancehall gals. Det var sjukt mysigt. Jag tycker om dem, väldigt mycket. Vi spelade yatzy och fikade. Det måste vi göra om.
 
I lördags gjorde jag det jag alltid gör när jag får lov - sov ut! På kvällen hälsade jag på hos min farmor, sen blev det fest hos Lise. Underbart att träffa vänner som jag inte har träffat sen i somras. Lyckad hemmafest. Det tycker jag om.
 
Igår så var det julmys hos Thea med sju fina tjejer. Vi spelade julklappsspel, åt tacos, hade knytfika och pratade om allt möjligt. Jag tycker om de med, mycket. Vi måste hitta på mer sådant i framtiden. För när vi minst anar det, så skiljs vi åt.

Idag så åkte jag och mamma in till stan för att spendera lite kvalitetstid tillsammans. Det blev lunch på en thai-resturang och sedan en liten runda på stan. Jag älskar att gå på stan när alla handlar julklappar, för det är då jag får träffa många vänner. Det var verkligen julstämning på stan och jag fick prata ut med min mamma. Hon är min bästa vän. Hon är bäst.
 
Jag känner mig älskad. Det är viktigt att känna sig älskad. Jag älskar mina vänner och min familj. Mår bra av att vara omringad av er. Mår bäst. Mår bättre än bäst. Det här är vad julen handlar om kära vänner, att visa kärlek, att ta hand om varandra. Nej, julen handlar inte om det här. LIVET handlar om det här. Ta hand om varandra, hela tiden. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag svär livet blir bättre, när man vet var man ska

Jag hade rätt igår kväll. Nu mår jag bra igen. Gjort en redovisning och sitter nu i skolans bibliotek och pluggar. Jag älskar när jag har massor av saker att göra och lämnar in alla uppgifter, en efter en. Imorgon blir det jullov. Som jag har längtat. 
 
 

Kvällstankar

Haft ett underbart flyt hela veckan enda sen i lördags. Dagen har rullat på men ändå så ligger jag med depp-listan i högtalarna och övertänker. Är på dåligt humör och det vill jag vara för att kunna bli på bra humör igen. Det här händer då och då. Imorgon, när jag vaknar, kommmer jag att må bättre. Glöm inte att må dåligt ibland vänner, vet att det låter konstigt men jag uppskattar i alla fall mer saker då.
 
 
 
 

Tack stolt emot priset "Sverige värsta bloggerska"

Ja, ni läste rätt. Jag har inte bloggat på länge men som vanligt så har jag mina anledningar, precis som alla nadra bloggerskor och bloggare. Mitt liv har bestått av att umgås med min pojkvän, mina alldeles för fina vänner, familjen, släkten, dansare. Jag har spenderat mina dagar i Stockholm, dansstudion, skolan. Jag har knappt varit hemma och det har varit underbart på ett sätt. Men nu kan jag äntligen sitta i mitt gröna rum och skriva här, jag har saknat det.
 
Idag så var jag (som nästan alla andra ungdomar i Sverige) i skolan. Det var en kort och skön skoldag. Satte mig på ett fik med min fina vän Yerko och hjälpte honom med historian, pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade, det gjorde vi nästan för mycket. Känns som att han kommer vara en vän livet ut. Har den känslan som människor ibland känner om vänskap med honom. Hoppas att ni också har en sådan vän, för alla behöver det. Männsikor är beroende av människor.
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0